Butikstips, Dormy ett bra ställe att handla golftillbehör

Dormy.se är en stor och komplett Internetbutik för alla golfintresserade. Med en stor mängd av både välkända märken inom golf så hittar du även här märken av bra kvalitet som inte är så kända. Något som genomsyrar Dormy.se är att det finns kunskap om golf, och har du några frågor rörande ditt köp så kan du vara söker på att få ett svar som hjälper och motsvarar dina förväntningar.

Som kund hos Dormy.se så har du också alltid 30 dagars nöjd kund garanti, fri frakt över 1000 kronor samt att det alltid går att köpa ett presentkort på golftillbehör vilket naturligtvis är den perfekta presenten till en golfintresserad far, mor eller vän.

På Dormy.se så hittar du mycket information som inte bara rör deras försäljning, utan kan hjälpa dig som vill ha svar på viktiga frågor om golf. Dormy.se är en butik som genomsyras av kunskap. De har en verkstad där reparation av dina golfprylar kan utföras, samt utför individuella anpassningar av din utrustning för att passa just din spelstil.

Dormy.se har även sett till att ha kompetenta butikschefer med stor kunskap inom golf, vilket de ser till att vidarebefordra till alla anställda så att de på ett professionellt och enkelt sätt kan ge alla kunder den hjälp de behöver.

Utöver att Dormy.se har en fantastisk Internetbutik, så kan du finna Dormy.se på många platser i Sverige som fysiska butiker. Dormy.se finns på inte mindre än nio platser i Sverige varav två finns i Stockholm, två i Göteborg samt i Malmö, Örebro, Jönköping, Norrköping och Sundsvall.

Är du golfintresserad, och aktiv spelare vare sig det är på hobbystadie eller proffsnivå så erbjuder Dormy.se alltid något som passar dig. Kika vidare på Dormy.se eller tag en tripp till någon av deras butik så får du själv se det stora sortimentet av golftillbehör, samt ta del av all den kunskap som deras butiker besitter.