Golfguiden på golf.se

På golf.se hittar du som är golfintresserad all den information du behöver som nybörjare eller proffs. Här finns information för dig som vill börja spela golf såsom en golfskola, och tillgång till junior läger. Vill du köpa golfutrustning så hittar du en stor köp och säljmarknad för begagnad utrustning såväl som länkar till ny utrustning och butiker som säljer denna.

Här kan du finna information om vilket väder som olika golfbanor befinner sig under, och om det inte räcker med den interaktiva och informativa golfskola som finns, så kan du även finna information om var du kan finna instruktörer och golfskolor.

Just golfguiden på golf.se är något som du som spelare kan ha stor nytta av. Här hittar du alla registrerade golfklubbar, och all information om dessa. Informationen inkluderar vägbeskrivningar, faciliteter, GPS information för klubbhus, kontaktpersoner och telefonnummer till både klubben samt den eventuella restaurang som brukar finnas på de flesta golfbanor.

Du hittar även information om banorna, starttider för eventuella tävlingar samt golfpaket och information och länkar till olika golfresor.

Golf.se är helt klart en lyckad sida som ger fullständig och viktigt information till dig som golfare, och gör helt enkelt golf.se till det enda informationsmedia inom golf som behövs för vårt lands alla golfintresserade.

I övrigt så finner du en länk till Svenska Golfförbundet där du hittar övrig information om vad som gäller inom golf och vilka regler som finns. Utöver detta så har golf .se bloggare inom svensk proffsgolf som är intressanta att följa.

Golf.se drivs av Svenska Golf Förbundet och är idag den största informationskällan på Internet inom den svenska golfsporten. Har du som golfspelare ännu inte hittat till golf.se på nätet så finner du dem genom att surfa in på hemsidan. Verkligen en sida värd att läsa för den golfintresserade.