Hitta golfbanor i Stockholm med greenfeestockholm.se

Hos greenfeestockholm.se hittar du Stockholms alla golfbanor. Sidan har en alldeles underbar karaktär, som bara osar golf. Med en enkel liten bild på förstasidan, kombinerat med gröna färgnyanser så borde detta bli alla Stockholms golfares favoritsida. Naturligtvis är sidan användbar för alla som kommer på besök, turistar eller kan tänka sig att ta en golfpaus på sin genomresa. Det förutsätter ju att golfbagen ligger i bagaget, men så är det med många golfare. Den åker aldrig ur bagageluckan, då det är deras hundraprocentiga intresse. För en golfare är det lika naturligt att ta med sig golfbagen i bilen, som det är för andra att ta med sig nyckeln när de stänger dörren.

I vilket fall så hittar du de flesta golfbanor i Stockholmsområdet. Informationen du får är bra. Här kan du enkelt se antal hål som golfklubben eller banan erbjuder samt vilken bankaraktär som innehas. Du får även veta de priser som gäller för greenfee på både vardagar och helger. Det är väl det som denna sidas namn står för, och de har inte missat den viktiga punkten.

Kontaktuppgifter i form av telefonnummer och adress till hemsida till varje golfbana ska finnas tillgänglig i den mån som hemsida och telefonnummer finns. Sidan är också uppbyggd med en sökfunktion, där du kan söka efter en bana som du redan känner namnet på för att få fullständiga uppgifter om denna eller söka på en region i Stockholmsområdet för att få upp banor som finns där.

För övrigt så finns det även en sektion med nyheter, och en länk till kontaktinformation till greenfeestockholm.se. Idag är det populärt med golf, och det dyker upp sidor som denna på många platser. Just nu finns det även sidor som visar alla golfklubbar i Sverige, var de finns och information om dessa. Greenfeestockholm.se hittar du genom att klicka här.