Lär dig bemästra att spela på golf

När det kommer till att spela på sport via olika nätcasino så är golf en av de med mest odds, flest olika typer av spel samt sporten med ett av det bredaste utbudet. Detta gör att golf är väldigt populärt att spela på. Men många är ändå väldigt skeptiska när det kommer till att spela på golf då de anser att det är för mycket som spelar roll och att nästan alla kan vinna, oavsett ranking. Andra kontrar med att det är just det som gör att golf är väldigt intressant att spela på samt att alla sporter som du ska lägga dina slantar på är värda att kolla upp på förhand, att skaffa dig kött på benen innan du ger dig ut på djupt vatten. Men vad finns det för olika spel som golf erbjuder, förutom den uppenbara vinnaren av turneringen? Låt oss ta en titt på utbudet.

En uppsjö av spel att försöka sig på

I denna sektionen kommer vi ge dig som spelare en liten inblick på vad det finns för olika spel att sätta tänderna i när det kommer till golf och hur det går till. De spelen som är populärast följer nedan.

  • Vinnare av turnering – Så simpelt som det låter. Du satsar på vinnaren av en turnering, stor som liten för ett bra odds. Även favoriterna på de stora turneringarna brukar ge dig ett bra odds från början.
  • Placering – Här kan du försäkra dig om att du får in pengar även om din favoritspelare inte når ända vägen fram till prispallen. Många spelbolag betalar ut en fjärdedel för en placering för topp 5 eller 6 placering. Detta gör att istället för att lägga alla dina slantar på en spelare så kan du komma tillräckligt nära och ändå få en liten del av kakan.
  • Ledaren efter första rundan – En golfturnering är allt som oftast inte en dag utan oftast över en helg eller tre dagar. Detta gör att du får möjligheten att kunna spela på vem som går ut som ledare under dag två av sagda turnering. Även här kan du förvänta dig höga odds.
  • Topp 10 eller Topp 20 placering – Likt spelet om placering så finns det även att du spelar på att en spelare hamnar topp 10 eller topp 20. Här gäller det att hitta en tillräckligt okänd spelare som du känner kommer ta en hög position för att kunna få en bra mängd pengar.
  • Matchspel – En enkel variant där du spelar två spelare mot varandra, som går samma bana under samma tid. Detta gör att du endast behöver ha koll på två olika spelare samtidigt istället för det stora hela.
  • Hole In One – Självklart finns det spel för Hole In One i golf. Dessa odds brukar vara relativt höga och väldigt riskfyllda. Men om du sätter detta så kan du räkna med en bra extraslant in på kontot.

Går det att försörja sig på att spela på golf?

Ett kort svar är: Ja, självklart. Men i verkligheten är det inte så enkelt som det svaret. För att bli bra på att spela på olika sporter krävs det alltid att du vet vad du håller på med. Du kan inte djupdyka direkt och hoppas att dina spel går in. Istället måste du skaffa dig kött på benen och efter tillräckligt mycket information göra dina spel. Det är då du har störst chans på att kunna livnära dig på det.