Om Brollsta Golf

Här kommer ett nytt och färskt tips för alla golfare. Är det så att du bor i närheten, men aldrig har provat denna bana eller är det kanske så att du är så mycket golfspelare att du gärna åker land och rike runt för att testa olika golfbanor.

Denna gång så handlar det om Brollsta Golf, och deras golfbana. Här ser det fantastisk ut för alla golfare. Det första vi ser när vi går till Brollsta Golf hemsida, är att det finns ett unikt erbjudande. Ett nytt medlemskap går att få 2015. Detta gäller alla som är mellan 31-35 år, och är du det så kostar det bara 4000 kronor att spela på tre valfria banor. Detta gäller Kungsängen, Brollsta och International. Varför det bara gäller de som är mellan 31-35 år kan ju alla fråga sig, men en del har tur och golfåldern inne tydligen.

Brollsta Golfbana i stort

Brollsta Golfbana består av två stycken banor. En bana på nio hål, och en annan på 18 hål. Vid en första blick på de bilder som visas över miljö, och bana på Brollsta Golf så verkar denna golfbana vara av den bästa kvaliteten med natursköna miljöer och gott om vatten att skicka bollarna i.

Brollsta Golfbana invigdes 2001. En mini tourtävling skapades, och alla som spelade gillade banas svårighetsgrad och trivsamma miljö. Detta är idag en av Stockholmsområdets bästa golfbanor, och har årligen många återkommande besökare, såväl som genomresande och turister. De flesta som provar att spela på Brollsta Golfbanor kommer tillbaka för en andra gång, bara för att försöka förbättra sina resultat i en ständigt skiftande miljö.

Har du som golfare inte provat Brollsta golfbanor, så är det en god idé att ta en eller två semesterdagar var du en bor i vårt land, bara för att känna på en golfbana som ger vad den står för. Vill du veta mer om Brollsta Golfbana innan du bestämmer dig. Ta en titt här.